Nákupní košík
Potřebujete poradit? Nastavit jako výchozí stránku prohlížeče Přidat mezi oblíbené položky Napište nám Mapa knihkupectví Vytisknout stránku

Cukrářská technologie

VydavatelRunštuk Radek - R Plus
AutorPůlpánová Alena
Ean9788090409316
ISBN-
Expedice1-3 dny
Hodnocení
Rate pointRate pointRate pointRate pointRate point
Kategorie

Ostatní výuka jazyků

Sleva12%
Cena po slevě348 Kč s 10% DPH (316 Kč bez DPH)
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
Počet stran:286
Rok vydání:2013
Dostupnost:> 100 ks
Vazba:Kniha, pevná
Hmotnost:820 000 g
Rozměry:276 x 187 mm
Komentáře ke zboží Cukrářská technologie

K tomuto zboží ještě nenapsal nikdo komentář. Buďte první

Kontaktujte nás

Potřebujete další informace, konzultaci odborníka, či pomoc při výběru zboží?

Ikona - telefon +420 530 334 537
Ikona - email info@knihkupectvi.cz