Cukrářská technologie
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. | |
Počet stran: | 286 |
---|---|
Rok vydání: | 2013 |
Dostupnost: | > 100 ks |
Vazba: | Kniha, pevná |
Hmotnost: | 820 000 g |
Rozměry: | 276 x 187 mm |
Komentáře ke zboží Cukrářská technologie
K tomuto zboží ještě nenapsal nikdo komentář. Buďte první