Přirozeně bez lepku a bez mléka
V kuchařce najdete recepty na využití přirozeně bezlepkových obilovin, kterými jsou jáhly, pohanka, rýže a kukuřice. Důraz je kladen také na chutnou úpravu zeleniny, která je základem každého zdravého jídelníčku. Základní recepty jsou bez masa, ale najdete zde i jejich úpravu pro verzi s masem. Lidé, kteří hledají léčebný jídelníček, zde najdou uzpůsobení základního receptu pro makrobiotickou a veganskou stravu. Snadná orientace v receptech je dána jejich rozdělením do kapitol Přílohy, které jsou nejzajímavějším tématem vzhledem k přirozené potřebě nahradit obvyklé pečivo, dále Polévky, Hlavní jídla, Omáčky, Zeleninové přílohy a Dezerty. Recepty obsahují informace o energetické hodnotě a ceně jídla. | |
Počet stran: | 144 |
---|---|
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | > 100 ks |
Vazba: | Kniha, pevná |
Hmotnost: | 456 000 g |
Rozměry: | 215 x 153 mm |
Komentáře ke zboží Přirozeně bez lepku a bez mléka
K tomuto zboží ještě nenapsal nikdo komentář. Buďte první